Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Smart Balance SB20 cu roti de 8 inchi

Trotineta electrica Smart Balance SB20 este destinat pentru adulti, care vor sa ajunga la serviciu, sau pur si simplu sa se plimbe pe un vehicul electric din aceasta categorie, si care sa le ofere o autonomie de aproximativ 12 km.
Chiar daca nu este un model foarte ieftin, deoarece modele celor de la Smart Balance se gasesc in multe magazine, si poti sa-l probezi inainte de a a-l cumpare, acestea se vand destul de bine in Romania.

 

 

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

Principalelel caracteristici al trotinetei electrice Smart Balance SB20 :

– este de cele mai multe ori cel mai scump model al acestui producator. Chiar daca au si modelul sb50 care este dublu, in opinia mea acela deja nu este o trotineta electrica, ci mai mult o motoreta electrica.
– este totodata cel mai greu model, cu o greutate de 11.2 kg.
rotile sun imense, de 8 inchi, cu ajutorul carora plimbarile pe drumurile foarte denivelate din tara noastra o sa fie pe cat posibil acceptabile.
– chiar daca autonomia este data undeva la maxim 20 de km, daca esti un adult cu o greutate corporala de peste 80 de km, nu te astepta la o distanta atat de mare. In conditii de rulare pe trotuar si cu o greutate de 85 de kg, o sa ajungi cam la 12 km cu aceasta trotineta (unii zic ca merg cu ea 20 de km, si mai ramane in baterie).
– la acumulatori, nu stiu de ce, dar parca cei 36 de Volti cu 4.4Ah, e cam mica, chiar daca motorul de 350 de W, nu e cel mai performant de pe piata.
– la Smart Balance SB20 e super cool chestia cu schimbarea culorii de luminare atat din fata cat si inprejurul rotii din spate. Seara daca il activezi, cu siguranta va fi admirat de cei pe langa care treci cu acesta.
– ne bucura faptul ca are piciorus, adica o chestie banala, insa care este atat de des folosit
ghidonul nu este reglabil pe inaltime!

 

Marele avantaj al acestui model fata de celelate comercializate de Smart Balance, este faptul ca are roti destul de mari si late, motorul e mai puternic fata de SB1, si schimbarea luminitelor.

Din pacate nu are cea mai mare autonomie, mai ales in comparatie cu modelul Carbon fiber, SB20 o duce destul de rau.

Din pacate site-ul celor de la SB  nu efera destule informatii despre vehiculele elecrice comercializate, lucru care nu ajuta la vanzari considerabile. Pentru o trotineta de peste 2000 de lei sa trantesti acolo 5-6 randuri de specificatii tehnice, e cam ….

In rest, modelele lor pot fi incercate in foarte multe magazine, sunt prezenti la tot feluri de evenimente, ocazii cu care recomand sa le incercati, ca sa vedeti ce inseamna sa va dati cu o trotineta la o viteza de 20 de km/h.

 

DE MULTE ORI AICI E CEL MAI IEFTIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *