Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

MP MAN TR100 cu baterie detasabila

Chiar daca nu este un model prea ieftin, MP MAN TR-100 este foarte cautat pe piata din Romania, desi pretul lui de cele mai multe ori este destul de mare. Acesta este o trotineta electrica pentru adulti, facute in mare parte in Franta, insa mai nou au intrat si modelele fabricate in china.
Este foarte diferit fata de tr300 – celelalt model al acestui producatori – si deoarece cele doua au un pret apropiat, este bine sa stiti la fiecare in parte proncipalele caracteristici tehnice.

 

VEZI AICI REDUCERA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Ce trebuie sa stiti despre MPMan tr-100 ? (il regasim scris sub codul de Mp MANN TR-100 pe multe site-uri)

– acesta este o trotineta electrica destinat adultilor, insa sub o greutate corporala de sub 100 de kg!
– chiar daca producatorul ii da o autonomie de rulare de 15-20 de km, asta o sa fie greu de atins in conditii “normale din Romania”. Insa sa mi va speriat din start, caci la orice producator e asa. Autonomia lor de obicei e mult mai mica decat cel oficiala. Maca ei specifica ca cei 15 km l-au calculat la o viteza de 15 km/h si cu o persoana de 75 de kg.
– acesta are roti de 6.5 inchi, marime cu care se afla “la mijloc”, adica sunt modele care au marimi mai mari, cum este si tr 300, insa sunt si cu roti mai mici. Cu cat mai mare, cu atat e mai bine 🙂
– Cauciucul e pneumatic pe spate, deci conditii de rulare mai line decat la cele pline, insa atentie la pana!
– bateria de 36 de V si cu o capacitate de 4.4 Ah, este destul de puternic pentru a putea face fata si la o panta destul de abrupta.
– bateria este una detasabila, deci poti duce numai bateria sa-l incarci in casa, si trotineta ramane in garaj 🙂 Problema ar fi faptul ca inca nu am gasit baterie de schimbat nici la furnizor 🙁
– tr100 are trei viteze presetate, si tre sa stii codul de culoare pentru acestea, ca sa stii in care rulezi, caci Led-ul daca este verde esti in treapta intai (15 km/h), albastru pentru treapta a doua (20), si portocaliu pentru treapta trei, cu care poiti sa ajungi si la o viteza considerabila de 25 de km/h. Daca acest led e rosu intermitent, inseamna ca bateria incepe sa se descarce!
– MPMAN TR-100 are o greutate de aproximativ 10 kg, deci destul de usor pentru o trotineta electrica
-ghidonul este ajustabil pe inaltime!

Am simtit lipsa la lumina din spate, amortizorul din fata parca nici nu exista, si lipsa cricului de sustinere.

Insa am fost placut surprins de simplitatea cu care ajustezi viteza de rulare, fara complicatii 🙂

 

MULTE REVIEW-URI PRO SI CONTRA APAR SI AICI

 

2 Responses to MP MAN TR100 cu baterie detasabila

  1. Pingback: TR300 de la Mpmann cu roti de 8 si autonomie bune | Trotinete electrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *