Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Inokim Light Super si Hero – diferente si asemanari

Asa cum suntem obisnuiti la producatorul de trotinete electrice Inokim Myway, aproape la fiecare serie are doua modele: Hero, care de obicei are un acumulator mai mic si mai slab, si de aici rezulta si o distanta de rulare mai mica, dar si trotineta in sine va fi mai usoara. Evident, modelul mai bun, Super este si mai scump.

Inokim Light Super si Hero sunt modele destul de noi, destinate si pentru adulti de pana la 100 de kg, care deja ofera o distanta de rulare demna de luat in seama. Nu sunt la fel de puternice ca cele din seria Quick 3, insa si pretul difera foarte mult.

 

 

CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACESTE MODEL POTI VEDEA SI AICI

 

Principalele caracteristici prin care se difera trotineteler electrice Light ( Hero vs Super ):

– daca e vorba de trotinete electrice, prima intrebare este intodeauna legata de autonomia bateriilor, adica cat de departe poti sa te deplasezi cu “un plin”, caci asta inca prezinta o problema seioasa. Din fericire ambele modele stau destul de bine la autonomie, caci cu Super poti atinge lejer 20 de km iar cu Hero undeva la 18 km. Valorile oficiale date de producator sunt 25-30 de km, respectiv 22-23 de km. Daca sunteti mai slabut, atunci si valorile acestea se pot atinge cu usurinta, insa majoritatea personaleor au cam 80 s ipeste de kg, deci distanta scade considerabil.
– bateriile sunt de tip Lithium Ion de 36 de V la ambele, insa vorbim de 10.4 Ah si 7.8 Ah in al doilea caz
– daca sunt denumite Light, teoretic ar trebui sa fie usoare 🙂 Greutatea acestor trotinete insa este consideranila, caci daca tre sa cari cu tine cateva etaje 13 sau 12.5 kilograme, atunci cu siguranta vei face si ceva cardio.

 

Celelalte caracteristic la cele dou modele sunt identice :

– rotile sunt destul de mari, de 8.5 inchi si ambele sunt pneumatice, care iti vor oferi conditii de rulare acceptabile.
– greutatea personaelor care folosesc aceste trotinete pot sa ajunga pana la 100 de kilograma
– viteza maxima este limitata la 25 km/h , viteza care este suficienta in oras. totodata sunt trei trepte de viteze selectabile, deci daca vrei sa dai si copilului, il pui pe prima trepata, care este sub 10 km/h.
– franarea este asigurata doar pe roata dis spate si este o frana pe tambur
– tine tot de siguranta, si atat Inokim Myvay Light Super cat si Hero sunt dotate cu lumina fata – spate
– calculatorul, sau afisajul iti arata destul de multe informatii, precum : viteza de rulare, cruise control, distanta, status baterie, trapta de viteza, distanta totala parcursa, iluminare afisaj, automatic power-off si odometru.
– gidonul este ajustabil pe inaltime, si se pot plia, pentru a ocupa cat mai putin loc.
– gama variata de culori (parca cinci, daca tn bine minte)

 

Atentia la fiecare detaliu, cat si calitatea pieselor este prezent la ambele modele, care chiar daca nu sunt ieftine, daca il prindeti la reducere, si mai si folositi un voucher de 500 de lei primit de la Primaria Bucurest, ajungeti deja la un pret mai accesibil.

 

CEL MAI MIC PRET LA ACESTE TROTINETE ESTE DE OBICEI AICI

 

Fie el modelul Light sau Super de la Inokim Myvay, cu siguranta va atrage privirile celorlalti participanti din trafic 🙂

2 Responses to Inokim Light Super si Hero – diferente si asemanari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *