Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

X-Ride cu roti de 10 inchi

Daca dorest o trotineta electrica, si nu stii la ce trebuie sa te uiti cand achizitionez iun astfel de vehicul electric, una din cele mai importante aspecte este autonomia (adica cati kilometri poti sa parcurgi cu el) confortul de rulare, si pretul acestuia 🙂
Evolio X-ride, chiar daca nu ofera o autonomie super mare, are roti imense de 10 inchi umflate, astfel deplasarile tale pe aceasta trotineta vor fi foarte line.

 

 

CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Principalele caracteristici al trotinetei electrice Evolio X-ride :

– in primul si primul rand trebuie amintit faptul ca in momentul de fata (primavara lui 2018) X-Ride este cel mai scump model al acestui producator
– datele legate de autonomia acestui model sunt iarasi diferite, caci ba ai 20 de km, ba numai 15 km. Desi 5 km par banali, insa e diferenta majora intre cele doua valori, caci daca te lasa in ultimele kilometri, ai ce impinge 🙂 Aceasta valoare in realitate este undeva la 12 km cu un adult.
– masa maxima ce poate duce este de 130 de kilograme, deci e bun si pentru cei care au peste 80 de kg! X-Ride este una din putinele modele de pe piata care are asemenea valori in aceasta categorie.
– pentru a putea duce aceasta greutate, are un mototr puternic de 350W, si bine au facut cei de la Evolio ca nu au ramas cu motorul de la modelul X-Move, care era de 250W
– pentru siguranta noastra, frana fata este pe disc, si chiar functioneaza, ba mai mult, la viteze de peste 15 km/h nu recomand actionarea brusca a acestuia, caci cazi pe cap :). Frana spate e cea mai buna, adica actionata cu piciorul.
– la viteze de rulare, chiar daca avem 3 trepte diferite presetate, viteza maxima este de 25 de km/h, si aceasta valoare a fost setata din fabrica, adica ar putea trotineta mai mult, insa au preferat limitarea vitezei maxime
grautatea acestei trotinete nu este deloc de neglijat, caci are nu mai putin de 14 kg, deci atentie mare la cei care trebuie sa care cu ei cateva etaje un astfel de minunatie. Manerul integrat in platforma insa te ajuta mult la caratul acestuia, dar tot tre sa ridici cele 14 kilograme.
– asa cum am zis si la inceput, rotile sunt imense, de 10 inchi si sunt si late, care vor oferi un confort sporit pe strazile si trotuarele “excelente” din Romania.
Computerul de bord, e simplu, si e urat de tot, insa avem pe ea informatii despre nivelul de incarcare a bateriei, viteza de deplasare, dar si treapta de viteza.
– totodata la trotinetele electrice pentru adulti este important si faptul daca ghidonul e reglabil pe inaltime. La Evolio X-Ride este reglabil!
– pentru deplasarile in intuneric avem o lampa puternica amplasata deasupra rotii din fata, astfel se obtine o vizibilitate marita.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Trotineta electrica Evolio X-Ride nu este deloc ieftin, ba chiar este destul de scump, insa daca prinzi o reducere considerabila, si mai ai si tichet de Biciclisti in Bucuresti, deja-deja e de gandit la el.
Eu personal cred ca ar trebui sa aiba o autonomie de deplasare mai mare, si atunci ar fi un model de Top.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *