Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

FitGo FS66 Speed cu autonomie buna de la Maxcom

Chiar daca pana nu demult acest nume nu exista pe piata trotinetelor electrice, Maxcom a adus si pe piata din Romania cele doua modele pe care le are. Original din Polonia, Maxcom este mai activ pe piata telefoanelor mobile si fixe, insa au incercat si aceasta nisa, si se pare ca cu modelul FitGo FS66 Speed au resuit sa aiba o trotineta electrica destinat si adultilor, care are niste specificatii foarte bune.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Cele mai importante detalii technice la trotineta electrica FitGo FS66 Speed de la Maxcom:

– pentru o rulare cat mai confortabila, este dotat cu doua roti mari, de 8 inchi, cea din fata fiin solid, iar cel din spate pneumatic. Asa ca, de iubiti cauciucurile solide, sau cele pneumatice, acest model are din ambele 🙂
– viteza de rulare este una considerabila, de un maxim de 30 km/h, insa aceasta valoare poate fi atins doar de cei cu o greutate corporala nu prea mare. Oricum, o viteza de 25 de km/h puteti atinge si cu o greutate normala.
– greutatea utilizatorului nu poate fi mai mare de 100 de kg, iar cel ideal ar fi de 70 de kg, valoare cu care a fost testat si obtinut valorile legate de viteza si distanta
– autonomia. Ei aici este intodeauna marea problema la trotinetele electrice! Chiar daca Maxcom afirma despre FitGo FS66 Speed faptul ca poate rula pana la 40 de km maxim, o distanta de 25-30 de km chiar poate fi atinsa, daca rulam lejer, pe plan intins si cu o greutate corporala normala.
– cadrul este din aluminiu, pentru o rezistenta sporita, dar si pentru a avea o greutate cat mai mica, dar si asa greutatea totala al acestuia este de 12.4 kg. Nu e chiar placut sa cari cu tine o trotineta asa de grea pe scari, insa acumulator e cel care trage, si daca trotineta e usoara, atunci autonomia bateriei e mica.
– capacitatea acumulutarului este de 8.7 Ah, avand o putere nominala de 350 W si o tensiune nominala de 36 de V. Pentru a incarca complet acumulatorul ai nevoie de 5-6 ore de asteptare.
– nivelul de protectie la apa si praf este una ridicata de IP65, deci poti rula cu el linistit si dupa o ploaie.
– pentru siguranta ta, FitGo FS66 Speed de la Maxcom esde dotat cu far Led si stop Led pentru frana spate.
– totodata calculatorul e integrat in ghidon si e foarte simplu, insa avem la vedere nivelul de incarcare si viteza de rulare.
– celelalte detalii legate de distanta etc, este disponibil in aplicatie.
– cele doua manete sunt simple si foarte confortabile, vorbim aici de cea de acceleratie si cea pentru frana fata.

 

ALTE REVIEW-URI SI DATE TEHNICE POT APAREA SI AICI

 

FitGo by Maxcom – FS66 SPEED cu siguranta nu este un model ieftin, insa si specificatiile lui sunt bune, dar probabil va ramane in umbra altori producatori, care fac reclama mai mare produselor lor. Maxcon mai are un model mult mai ieftin, sub numele de Fitgo FS11, insa acesta are autonomi mult mai mica, si specificatii mai slabe in majoritatea categoriilor importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *