Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

FitGo FS11 Enter de la Maxcom la un pret accesibil

Daca doresti o trotineta electrica care sa te duca pana la servici si inapoi, asta in conditiile ai de parcurs in total un maxim de 10 km, atunci poti opta pentru un model mai slab din punct de vedere a autonomiei, si la un pret mult mai accesibil. FitGo FS11 Enter al polonezilor de la Maxcom este modelul accesibil din punct de vedere financiar, insa evidentcaracteristicile sale sunt mult mai slabe decat la modelul FS66 Speed.
Dat fiind faptul ca FitGo FS11 Enter este la jumat de pret fata de modelul cu o autonomie si viteza mai mare, pentru multi va fi alegerea mai buna, caci pretul din pacate este inca un factor important la achizitia unei trotinete electrice.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Principalele caracteristici tehnice al trotinetei electrice Maxgo FitGo FS11 Enter:

autonomia. Una din cele mai importante aspecte care ne intereseaza la o trotineta electrica, este distanta pe care o putem parcurge cu ea. In cazul acestui model, daca avem o greutate corporala de maxim 70 de kg, si avem o suprafata plana de rulare, cu mult noroc putem atinge un maxim de 15 km. Insa in conditii normale, distanta parcursa va fi de aproximativ 7-8 km
viteza. Nu trebuie sa ne facem griji din cauza vitezei, caci cu o viteza maxima de 20 km/h, insa in majoritatea cazurilor va fi de doar 15 km/h, avem sanse mai mici de cazaturi spectaculoase.
roti. Rotile sunt pline atat pe fata cat si pe spate, iar marimile sunt diferite. Cel din fata este de 6 inci, iar cel din spate de 5. Asa ca este recomandat folosirea trotinetei Maxgo FitGo FS11 Enter pe drumuri cat mai line, fara denivelari, crapaturi si gropi.
acumulator este LG, cu o capacitate de 5.2 Ah, care necesita aproximativ 4 ore de incarcare.
– greurtatea maxima a utilizatorului nu poate sa fie mai mare de 100 de kg, iar daca este foarte aproape de aceasta valoare, viteza maxima si autonomia scade.
– avand un acumulator mai slab, putere mai mica de 250 de W, si roti mai mici fata de modelul mai bun, greutatea lui este considerabil mai mic, de 8.8 kg. Astfel este deja indicat si pentru tineri, care vor cara mult mai usor o greutate ca acesta.
afisajul. Este in ghidon, si arata super fain, insa arata doar nivelul de incarcare, si viteza de deplasare.
– doua manete simple pentru accelerare si frana fata sunt la fel ca la modelul mai bun, aici totul este la fel.
farul Led ne va ajuta in conditii de luminozitate scazuta, insa nu este ceva WOW.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Pretul foarte mic la Maxgo FitGo FS11 Enter vor pune pe ganduri multi care doresc o trotineta electrica, caci este la jumatate fata de FS66. Chiar daca viteza de rulare este mult mai mica, dar si distanta pe care o putem atinge cu un astfel de model este departe de celalalt model, pretul va conta intodeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *