Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Inokim Mini si Mini+

Chiar daca sunt in umbra celorlalte modele de la Myway, cine doreste o trotineta electrica pentru copilul lui, si doreste ca acesta sa poata parcurga fara probleme in jur de 15 km, atunci cele doua modele Inokim Mini si Inokim Mini+ pot fi o alegere buna.
Insa trotinetele Inokim chiar daca ofera o autonomie destul de mare, sunt la un pret destul de piperat pentru majoritatea dintre noi.
Pe site-urile din Romania Mini+ apare sub numele de Mini Force!

 

Principalele caracteristici ale trotinetelor electrice Inokim Mini si Mini+

– deoarece sunt model mai mici, greutatea acestora este una acceptabila si pentru un copil de peste 10 ani, caci modelul Mini are 8.5 kg, iar Mini + 8.7 de kg.
– bateriile cu care sunt echipate difera foarte mult, caci vorbim de o capacitate de 7.8Ah si 21.7 V in primul caz, iar la modelul mai bun vorbim de 5.8Ah si 36 de Volti.
– chiar daca au baterii diferite, durata de incarcare este cam aceasi, de 4 ore
motoarele sunt iarasi diferite, caci prima are un motor de 200W iar al doile un pic mai mare, de 250W
distanta pe care il puteti parcurge cu aceste trotinete sunt aproape identice, undeva la 15 km
viteza de deplasare maxima la Force poate sa atinga 20 km/h, iar la celalalt model este de 18 km/h
– greutatea maxima suportata este de 95 de kg
– imbinat aceste trotinete au 87cm X 38.4cm X 30cm
– ghidonul este ajustabil pe inaltime!
– ghidonul este foarte simplu, avem un buton de accelerare (Verde) si una pentru franare electrica EABS (Rosu). Totodata vom regasi si un port USB pentru incarcarea telefonului.
rotile sunt de 6 inchi, cea din fata fiind pneumatica, iar cea din spate plina. Nu sunt cele mai mari roti de pe o trotineta electrica, insa pentru a avea o marime totala redusa, trebuia redus si marimea rotilor.
– se gasesc pe alb si negru

 

CEL MAI MIC PRET LA ACESTE MODELE AM VAZUT-O AICI

 

La un pret care se apropie de 1000 de Euro, Inokim Myway Mini si Mini+ parca sunt doua trotinete electrice prea scumpe pentru o piata cu o putere de cumparare ca cea din Romania. Aceste trotinete sunt mici, usoare, si ofera o distanta de rulare considerabila pentru persoane de pana la 70-75 de kg, insa pretul e mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *