Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Trotineta Freewheel Rider Light la un pret accesibil

Trotineta electrica Freewheel Rider Light este cel mai ieftin model al acestui producator de vehicule electrice si nu numai, insa deoarece este deja o marca cunoscuta mai ales la capitolul hoverboard-uri, are specificatii relativ bune in comparatie cu pretul pe care il are.

 

 

ALT REVIEW APARE SI ACI

 

Cele mai importante aspecte tehnice la trotineta electrica Freewheel Rider Light :

– cand te uiti la acest model sau la modelul mai scump Rider T1, nu vezi nicio diferenta. Cele doua modele sunt identice, marea diferenta la ele fiind acumulatorul
– greutatea trotinetei este de 11.5 kg, fiind un model destul de solid, si destul de greu, daca trebuie sa il cari cu tine la etajul 3, si nu ai lift in casa scarii. Insa pana in momentul de fata inca nu sunt pe piata trotinete electrice sub care sa aiba o autonomie de peste 10 km, si o greutate de sub 10 kg.
– acumulatorul. Deoarece este cu aproximativ 500 de lei mai ieftin decat T1, acumulatorul este unul mai slab. Capacitatea acumulatorului este de 4.3 A (in comparatie cu 6.4 A la T1). Durata de incarcare maxima (cu acumulatorul descarcat complet) este un pic peste 3 ore.
– motorul. Motorul este de 300W, si este destul de puternic, ca sa transporte o persoana cu o greutate corporala de aproximativ 80 kg. Desi producatorul il recomanda pentru o sarcina nominala de pana la 100 kg, sub o greutate atat de mare autonomia scade considerabil.
– autonomia. Daca rulam in prima treapta de viteza, si avem o greutate de aproximativ 75 de kg, putem atinge cu Freewheel Rider Light aproximativ 18 km. Aceasta distanta scade pana la 5 km, la viteza cea mai mare.
– confort. Rotile sunt de 8 inchi, pline, deci un confort de rulare acceptabila, insa nu cea mai lina.
afisajul este integrat in ghidon, si pana acum nu am vazut alt model mai estetic din acest punct de vedere. Vezi nivelul de incarcare, poti alege modul de rulare, ai buton de oprire/pornie, si vezi si distanta parcursa, toate astea inglobate in ghidon.

Alte detalii care pot fi importante: ghidon reglabil pe inaltime, far de stop, lumina de seara inglobata perfect in partea frontala.

Fiind cu aproximativ 20% ca modelul T1, te pune pe ganduri pe care sa elegi, caci pana la urma diferenta majora pe ca o sa-l simti e autonomia si viteza maxima de rulare.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *