Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

TR300 de la Mpman cu roti de 8 si autonomie bune

Daca vrei o rulare cat mai lina pe o trotineta electrica, insa sa aiba si roti pline, atunci unul din cele mai importante date tehnice de care trebuie sa iei considerare este marimea rotilor, si prezenta telescoapelor. La telescoape u mult de dezbatut, caci chiar daca la majoritatea producatorilor sunt prezente cele din fata, acestia nu prea ajuta. Mpman tr300 este urmasul modelului tr100, si desi la multe aspecte au fost aduse imbunatatiri, pretul a ramas aceasi, ba chiar e mai mic.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL NOU

 

Ce e nou la trotineta electrica Mpman tr300 ?

– acesta arata total diferit fata de modelul anterior, caci bateria este amplasata sub picior, si din punctul meu de vedere arata mult mai elegant. Insa prin acest mod de integrare a bateriei in trotineta, acesta nu mai este detasabila.
– cauciucurile sunt mai mari, de aproape 20 de cm, adica de 8 inchi, si chiar daca diferenta e de doar 1.5 inchi, asta se simte mult.
– daca va plac modelele cu cauciuc plin, atunci tr300 e ideal pentru Dvs!
– acesta are o masa proprie de 13 kg, deci nu e pentru a fi carat multe etaje!
– acumulator, care chiar daca are acelasi voltaj (asta oricum nu conteaza foarte mult) are o capacitate de 6.45 Ah, si o putere de 232W.
– acest acumulator care alimenteaza motorul de 300W poate duce un adult cu viteza de maxim 25 de km/h in treapta superioara. Mpmann tr300 are trei trepte de viteze selectabile, si daca pana acum nu at imai folosit o trotineta electrica, va recomand sa incepeti cu treapta inferioara, care este setata la 10 km/h
– dispune de un afisaj multifunctional incadrat in ghidon, care arata impecabil, si avem toate informatiile de care avem nevoie pe el. Vom sti nivelul bateriei, viteza de rualre, kilometrajul total, dar si treapta de rulare.
– ghidonul a ramas reglabila
– daca la modelul precedent am simtit lipsa iluminarii din spate, dar si cea din fata era slaba, acum avem atat stop pe spate, cat si iluminare led de 5W in fata, si acesta deoarece este integrata in bara din fata deasipra rotii, vizibilitatea este mult crescuta.
– totodata este integrat si un claxon
– autonomia. Nu trebuia sa las la final, caci cu Mpman tr300 poti parcurge si 20 de km (aici iarasi intervine temepratura de rulare, unghiul, grautatea corporala, dar si viteza), insa daca mergi normal cu el, si ai in jur de 75 de kg, atunci poti parcurge cu el lejer 20 de km.

Si probabil o sa fie modelul ales de multi datorita faptului ca are ip 57, adica protectie la ploaie!

Daca pana acum ati cautat si citit despre nenumerate marci si modele de trotinete electrice, atunci probabil ati remarcat faptul ca seamana extrem de mult cu Freewheel Rider T1. Eu zic ca cele doua sunt identice, produce in china, pentru diferite marci 🙂 Dar daca zic cu gura mare, probabil cei de la Freewheel o sa sara pe mine 😛

 

CATEVA REVIU-URI DESPRE ACEST MODEL PUTETI CITI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *