Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Superbul Airwheel Z5 cu autonomie ridicata

Trotineta electrica Airwheel Z5 cu siguranta nu este un vehicul electric ieftin, caci pretul lui este de obicei in jurul a 2000 de lei, insa fiind cel mai avansat model de la acest producator, probabil merita o atentie mai mare, daca va ganditi sa va luati un astfel de mijloc de transport 🙂
Chiar daca si in cazul acestui producator nu chiar toate datele tehnice referitoare la autonomie sunt corecte, sunt mult mai apropiate decat sa zicem in cazul producatorului 2Drive.

 

 

 

VEZI DACA MAI ESTE IN STOC

 

Principalele caracteristici la trotineta electrica Airwheel Z5:

– are o greutate impresionanta, fiind una din cele mai grele trotinete cu cele 14 kg. Deci e bine sa-ti planifici bine ruta, si sa eviti descarcarea completa a acumulatorului.
– asa cum era sin in cazul modelului precedent, z3, picioarele se pun una langa alta (pe pedale), deci mergi mult mai stabil si mai confortabil.
– autonomia. Ei, aici e baiul de obicei la aceste vehicule electrice. Avand un acumulator LG, cu o capacitate de 162,8 Wh/4.4Ah , nu se poate spune despre el, ca e slab. Distanta maxima pe care o poate parcurge este dat ca si 20 de km, insa in realitate este undeva la 12 km, ceea ce nu e putin deloc!
– viteza maxima conform producatorului este de 20 km/h, insa asta poate fi mai mic, cand greutatea “pasagerului” este aproape de 100 de kg (care este si incarcaea maxima). La o persoana de 60-70 de kg, si drum plan, viteza atinsa este de 18-19 km/h
– motorul este destul de puternic, de 350W, deci duce si un adult.
– acumulatorul poate fi inlocuit, si totodata poate fi scos foarte usor. Pentru incarcare, nu mai trebuie sa cari dupa tine toata trotineta, ci numai acumulatorul.
– timpul de incarcare este de 2 ore.
– rotile sint mari, ideale pentru oras, de 8 inchi, cea din fata fiind pneumatic, iar cel din spate plin/
– pentru o miscare cat mai lina, pe langa rotile mari si late, va ajuta si cele doua arcuri din fata.
– frana eficienta
– afisaj minimalist pentru nivelul de incarcare a bateriei
– este dotat nu numai cu far, ci si cu stop.
– disponibil in alb sau negru

Ce imi place la Airwheel Z5: Arata foarte bine, rotile sint destul de mari, dar si late, pentru a beneficia de stabilitate. Totodata ideea de acumulator interschimbabil e foarte buna, caci ele se vor duce dupa un timp oricum… Si sa nu uit maneta de frana, care este ca la biciclete, deci nu un buton stupid.

Ce e nu e fain la Airwheel Z5: este al dracului de greu! Ia sa vad o femeie carand pana la etajul 2-3 un asfel de mijloc de transport (sa zicem ca vrea sa se duca pana la serviciu si inapoi, si in niciun caz nu o poate lasa la parter)
Nu am incredere deloc in suportul acela pentru mobil, caci e magnetic, si nu vreu sa-mi vad telefonul cazand la prima denivelare. Clopotelul acela de atentionare este iarasi un banc ieftin 🙂

Avand un pret destul de mare, trebuie sa te gandesti bine, daca iei un astfel de trotineta, care are o autonomie destul de buna si baterie schimbabila, sau un alt brand ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *