Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Razor E300 din SUA cu specificatii corecte

Am ramas uimit cand am vazut cat de alaudat a devenit trotineta electrica Razor E300 de cand a aparut si la noi, insa nu toate sunt asa cum sunt specificate pe siteurile care vand acest model.
Desi in Romania se specifica ca e trotineta pentru adulti, in Statele Unite (de unde si provine acest model) este recomandat pentru tineri intre 13 si 16 ani. Insa are si parti foarte bune, alaturi de altele mai putin bune, pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Principalele caracteristici tehnice al trotinetei electrice Razor E300 :

– trotineta functioneaza pe doua baterii de 12 V, care se pot schimba cu usurinta, si se gasesc foarte usor si la noi. Cele originale cu care vin sunt de 7Ah, insa daca doriti sa puneti niste baterii care sa va tina mai mult, gasiti si de 9Ah. Timpul de incarcare a bateriei tine si pana 6 ore.
– Autonomia. Aici Razor E300 sta destul de slab, caci producatorul degeaba zice ca tine pana la 45 de minute, acesta de putine ori tine peste 20 de minute, si asta la un adult (desi e pentru tineri) de 70 kg. Cu o viteza de maxim 20 km/h o sa puteti obtine o distanta de maxim 6-8 km.
– Roti. Razor E300 are niste roti imense de 10 inchi, si foarte late, ceea ce e foarte bine, caci pana acum din cele testate, acesta ofera un confort de calatorie ridicata. Cauciucurile sunt cu aer, deci nu simti asa de tare denivelarile si pavajele, insa au si o parte mai putin buna: poti sa faci pana.
– motorul este de 250W, cu care cica poti ajunge usor la 24 km/h, insa aceasta viteza nu am putum atinge, cac inu era testa de un tanar de 13 ani
– ghidonul este ajustabil pe inaltime, insa nu se poate plia.
– transmisie pe lant, ceea ce nu te va inbucura daca o sa ai pana pe roata din spate.
– este si un model cu S la sfarsit, care vine de la Seat, sau Sa, care e identic, insa vine in plus cu o Sa, care se poate monta pe trotineta.
– in Romania peste tot se recomanda pentru adulti de pana in 100 de kg, insa acesta este o trotineta pentru tineri!
– nu ere diferite moduri de viteze, moduri de deplasare. Ai urcat pe ea, si putere maxima.

 

Pe scurt punctele forte ar fi: cauciucuri foarte mari si late cu aer, pentru un confort de rulare buna; pret cateaodata destul de bun, baterii schimbabile usor, ba poti pune cu amperaj mai mare
Si punctele slabe: viata bateriei e scurta; timp mare de incarcare; ideal pentru tineri si nu adulti, nu se poate plia.

Manualul de utilizare al trotinetei razor e300 o gasiti aici.

MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL GASITI SI AICI

 

7 Responses to Razor E300 din SUA cu specificatii corecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *