Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Rayeetech Carbon Rider pentru adulti, avand cu o greutate de sub 7 kg

Trotinetele electrice inca nu se vand prea bine in Romania din mai multe motive, cum ar fi : nu au autonome destul de mare, sunt destul de grele, sunt scumpe, lipsa benzilor pentru biciclisti, calitatea proasta a trotuareleor.
Rayeetech Carbon Rider este un model pentru adulti, cu o greutate corporala de maxim 80-90 de kg, care deoarece este facut mare parte din fibra de carbon, are o greutate de doar 6.5 kg!

 

VEZI SI ALTE PARERI DESPRE EL PE EMAG

 

Principalele caracteristici tehnice al trotinetei electrice Rayeetech Carbon Rider :

– fiind din fibra de carbon, este foarte rezistent, insa ceea ce il intereseaza mai ales pe doamne si domnisoare este greutatea de doar 6.5 kg! Alte trotinete caer au sa ziceam aceasi autonomie au undeva la 10-11 kg. Fit Rider t1s de la aceasi producator de exemplu are 11.5 kg, insa are o autonomie putin mai mare ca acesta.
– Autonomia. Datele oficiale ale importatorului este de 30 de km (daca te uit pe emag), insa scade la 20-25 de km, daca te uiti pe site-ul lor propriu 🙂 Un adult de 75 de kg o sa parcurga cam 15 km maxim cu aceasta trotineta, si asta nu in modul de Sport.
– viteza maxima este in jur de 20 km/h, poti prinde viteze apropiate de acesta valoare relativ foarte usor.
– cu bateriie LG de 8.8 Ah si un motor de 250W, va reusi sa accelereze foarte repede, si sa urce pante de 10-15 grade. Durata maxima de incarcare poate ajunge insa la 4-5 ore.
– are frana pe fata, care se actioneaza cu un singur deget, la fel ca si acceleratia. Frana pe spate e piciorul, care dupa parerea mea este inca cea mai buna metoda de a frana o trotineta
– Rayeetech Carbon Rider are lampa in fata, care este destul de puternica, pe spate insa nici macar o banda reflectorizanta, ca sa fii vazut in trafic 🙁
rotile foarte mici, si pline te vor face sa cauti drumul cel mai lin catre serviciu, parc, etc… caci o sa simti fiecare crapatura sau denivelare accentuata a trotuarului.
– are si un mic “computer” de bord, care arata nivelul de incarcare a bateriilor, viteza de rulare, distanta parcursa, si din care poti selecta si modul de functionare a trotinetei.

Daca sunteti in coutarea unei trotinete pentru sotie, sau este foarte important greutatea acestui vehicul electric, Rayeetech Carbon Rider este cel mai usor model de pe piata din Romania (in momentul de fata), care are si o autonomie cat de cat buna.

Pretul ? Nu e putin pentru o trotineta, insa e ok in comparatie cu alte marci.

CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL AM VAZUT AICI

One Response to Rayeetech Carbon Rider pentru adulti, avand cu o greutate de sub 7 kg

  1. Pingback: Smart Balance Carbon Fiber cu o autonomie destul de buna | Trotinete electrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *