Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Pulse Sonic 200 W cu baterii usor schimbabile

Trotineta electrica Pulse Sonic 200 W este una din cele mai ieftine vehicule electrice din categoria trotineteleor, si care chiar daca nu e high-tech are un avantaj imens!
Bateriile la aceasta trotineta pot fi inlocuite de oricine caci sunt baterii care se gasesc in foarte multe magazine de specialitate, baterii folosite in masini electrice pentru copii, ups-uri etc…

 

 

 

 

Principalele caracteristici tehnice ale trotinetei Pulse Sonic 200 W :

– din motive de siguranta producatorul il recomanda pentru copii de peste 13 ani, insa eu il recomanda pentru o varsta si mai frageda, caci nu merge chiar asa de repede incat sa aiba probleme.
– asa cum am specificat si mai sus are baterii care pot fi schimbate foarte usor, comanzi de pe alte site-uri care vind componente electrice de tot feluri, respectand amperajul si marimile. Aceste acumulatoare pot fi achizitionate chiar si cu 60 de lei.
– bateriile sunt de 12 volti, 2 la numar, si interesant este faptul ca este dat o perioada de 40 de minute de functionare, nu kilometri parcursi 🙂
– motorul are o putere de 200 W, destul de puternic ca sa duca un copil, sau un adolescent, caci greutatea pasagerului este de max 68 de kg. Aceasta trotineta nu este destinat adultilor!
– chiar si inaltimea maxima a pasagerului este una recomandata de maxim 1.5 m
– viteza maxima dat de producator este de 20 km/h, insa acesta este undeva la 15 km/h, deci destul de safe pentru copii 🙂
– fiind un model simplu, destul de ieftin, si destinat tinerilor, nu are soft pentru telefon, sau diferite viteze selectabile. Te pui pe el, tragi de acceleratir (ca la o motocicleta) si gata
– pentru siguranta copilului avem si o frana de mana montata pe ghidon, la fel ca la biciclete, deci se va acomoda foarte repede cu aceasta trotineta.

Trotineta Pulse Sonic 200 W chiar daca este unda destul de simpla, caci e destinat copiilor (chiar daca acestia ar trebui sa se dea cu o trotineta normala) inca are un pret mult mai mare decat o trotineta normala, insa este una din cele mai ieftine din categoria vehiculelor electrice.

VEZI AICI PRETUL ACESTUI MODEL PE EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *