Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Inokim Quick 3 Hero si Inokim Quick 3 Super cu cele mai mari autonomii

Seria de trotinete electrice Quick 3 prezinta cele mai performante si mai noi modele de la producatorul de vehicule electrice Inokim Myway. Aceasta serie aduce foarte multe noutati, si mai ales specificatii tehnice mult mai bune din multe puncte de vedere.
Chiar daca pretul lor este una foarte mare, acestia ofera o viteza, siguranta si distanta de rulare foarte mare, deci merita macare stiut, cam ce stiu o trotineta al carui pret este de peste 1500 de euro.

 

 

 

LA O REDUCERE CONSIDERABILA AM VAZUT ACEST MODEL AICI

 

Principalele caracteristici si diferente intre Inokim Quick 3 Hero si Inokim Quick 3 Super :

– chiar daca arata foarte identic intre ele, trebuie stiut de la inceput faptul ca Hero este modelul mai slab, iar Super este modelul superior din toate punctele de vedere
– una din cele mai importante aspecte la care oamenii sunt atenti la trotiente, este distanta de rulare. Chiar daca distantele oficiale nu le putem atinge in conditiile de rulare din Bucuresti, ele chiar sunt foarte mari. Hero are o valoare de 27 de km, iar Super undeva de 35-45 de km! Insa daca avem o greutate corporala de peste 80 de kg, acesta scade, dar oricum putem scoate cu ele 20, respectiv 25-30 de km. Aceste valori sunt in comparatie cu alte modele chiar si duble!
– pentru avea o distanta de rulare atat de mare Super este dotat cu un motor de 400W, iar Hero a primit una de doar 250 de W.
– acumulatorii – caci distanta parcursa tine cel mai mult de acestea, sunt de 48de V si au o capacitate mare de 10.4 Ah, respectiv 13 Ah. nu am vazut inca nici jumatatea parcului de trotinete dispnibile in Ro, insa acumulator de 13Ah inca nu am vazut la niciunu. Si timpul de incarcare a acestora este considerabil mai mare, caci au nevoie de 5 respectiv 6.5 ore !
– vitezele de rulare sunt aproape identice, si astea sunt aproape de valoarea de 30 de km/h. Chiar daca ar putea atinge viteze mai mari, cei de la Inokim s-au gandit ca o viteza de pestea aceasta valoare este deja prea mare pentru o trotineta electrica.
– acumulatorul mare si motorul puternic fac ca cele doua modele Quick3 chiar daca sunt fabricate dintre-un material usor, sa aiba o greutate de 15 respectiv 16.5 kg. Tocmai din aceasta cauza au acele “manere de transport” integrate in platforma super lata.
– pentru siguranta pasagerilor aceste trotinete sunt echipade cu doua frane, normal pe fata si pe disc in spate.
– totodata sunt dotate si cu lumina de rulare in fata si de stop pe spate. Stopul incepe sa palpaie automat, cand frana este actionata.
– rotile sunt pneumatice foarte mari, de 10 inchi, astfel confortul de rulare este maxima
– sistemul de plere a ghidonului este complet refacut, asta pentru ca dupa o perioada de timp ghidonul sa nu incepa sa joace.
– calculatoul are toate datele de care avem nevoie, precum viteza de rulare, nivelul de incarcare a bateriei, distanta rulata, si treapta de viteza.
– totodata si aplicatia este innoita si ofera mult mai multe informatii

 

Inokim Quick 3 Hero dar si Inokim Quick 3 Super sunt poate cele mai scumpe trotinee electrice ce gasim pe piata din Romania, si din acest motiv, chiar daca putem parcurge cu ele distante de pana la 30 de km, distanta pe care multe alte trotinete nici cu doua incarcari nu o pot ajunge.

Daca cumva dati de ele la un eveniment (Inokim e destul de activ din acest punct de vedere), merita macar incercat, sa vedeti ce accelerare si cu cata usurinta va transporta motorul de 400W al modelului Super.

In rest, pentru banii acestia unii is cumpara un autoturism vechi de 15 ani 🙂

 

VEZI AICI MODELELE INOKIM DISPONIBILE LA NOI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *