Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Freewheel Rider T1 – modelul mid class

Deoaerce trotinetele electrice devin mai accesibile, si totodata au o autonomie de rulare din ce in ce mai mare, multi o vad ca o alternativa pentru deplasare si a evita aglomeratia din orasele mari.
Freewheel Rider T1 este modelul din mijlocul clasamentului (dupa mine) al acestui producator de vehicule electrice, atat din punct de vedere a pretului, cat si a performantelor.

 

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Principalele aspecte tehnice al trotinetei Freewheel Rider T1 :

– este aproape la fel de greu ca si urmasul lui Trends, cantarind 11.5 kilograme, care cand e vorba de a-l cara cu tine pe scari poate fi o greutate considerabila, insa trotinetele electrice care au si o autonomie demna de luat in seama, au peste 10 kg.
– pe cele trei trepte de viteze diferite, producatorul da o autonomie de 25, 20 respectiv 10 km care pot fi parcursi cu T1.
– ceea ce e foarte bine facut si se imbina foarte excelent cu trotineta este afisajul simplu, si butoanele integrate in ghidon. Ese un afisaj mic, insa care iti arata incarcare, viteza de rulare, ai si padometru, dar si modul de rulare. Intre cele trei moduri poti alege usor cu ajutorul unui buton “Mode”, poti porni sau opri farul, care iarasi este intr-o inbinare perfecta cu trotineta, si sa oprest-pornest trotineta.
– avand un motor destul de puternic, de 300 W, atinge 20 de km/h (care chiar se poate atinge destul de usor), chiar daca pe emag apare viteza maxima ca fiind de 25 km/h
– bateriile sunt de 6.4 A, si la o descarcare completa a lor, necesita trei ore de incarcare.
– la franare cu piciorul, se activeaza si un led de frana, care te poate ajuta mult, daca te bagi in trafic (chiar daca nu ai voie)
– rotile sunt de 8 inchi, gonflabile, si daca ai probleme de pana, vezi ca pe site-urile din china se gasesc deja de toate marimile.
– aplicatie freewheel e ok, insa poti trai si fara el 🙂
– T1 nu este o trotineta ieftina, insa e multmai ieftina decat modelul Trends de la aceasi producator. Daca doresti o trotineta mai ieftina, este si modelul light, care seamana foarte mult cu acesta, insa sta mai prost la categoria acumulatorului, deci si a autonomiei de rulare.

Deoarece a aparut model mai bun – asta la auonomie, insa care evident este si mai scump, de foarte multe ori este la un pret redus, care merita o atentie sporita.

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTU MODEL AICI

 

 

 

3 Responses to Freewheel Rider T1 – modelul mid class

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *