Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Design revolutionar la Freewheel Rider Trends

La inceputul anului cei de la Freewheel au prezentat o noua trotineta electrica sub numele de Rider Trends, la care s-a pus mult accent pe design. Si chiar arata foarte diferit fata de modelele de pana acum, insa mie personal nu mi se pare atragator acest model. La prima impresie crezi ca e ceva foarte greu, si se misca greu, insa nu este nici pe departe asa.
Fata de modelul Rider T1 are inbunatatiri atat la acumulator, cat si la autonomie, deci si din punct de vedere tehnic au fost facute imbunatatiri.

 

 

ALTE DETALII RE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Principalele caracteristi tehnice ale trotinetei electrice Freewheel Rider Trends :

– desi pare a fi o trotineta greoaie din cauza dsignului foarte retro, acesta are o greutate de 12 kg, fiind in aceasi “clasa” cu Xiaomi m365, Airwheel z3 sau Rayeetech fit Rider, toate modele care au o automie buna
– autonomia la Freewheel Trends este una buna, de 25-30 de km dati de producator in treapta intai, ba chiar vorbeste de un maxim de 35 de km, insa cu un adult cu o greutate de peste 80 de kg nu-l poate obtine (decat la vale 🙂 ). In conditii normale de drum si temperatura, putem sa avem o autonomie de pana la 20 de km, ceea ce e o distanta suficienta pentru a ajunge sa zicem pana la servici si inapoi
– durata de incarcare. Acesta nu se incarca foarte repede, caci daca e descarcat complet, durata de incarcare poate ajunge pana la 5 ore.
– viteza. Viteza este cea “clasica” de 25 km/h pe care o au trotinetele electrice mai bune, si bariera peste care nu se trece, caci atunci intra in conflict cu legilatia din romania.
– motorul. Deoarece are doar una de 250W, accelereaza mai lent, insa ajunge fara probleme si pana la 25 km/h
– acumulatorul. Bateria e LG, de 8.7 A.
– boxe. Da, are boxe incorporate, care cred ca nu sunt mai puternice de 3w, si se conecteaza cu telefonul prin Bluetooth.
– rotile au dimensiuni diferite, caci cele din fata sunt de 8 inchi, iar cele de spate de 6 inchi, pentru ca calatoria cu acest Freewheel Rider Trends sa fie cat mai lina.
– afisaj si control. Totul tine de gust, insa mie mi se pare acel afisaj a fie ceva de jucarie si cumva nu se imbina in designul trotinetei in sine.
– frana din spate e cea tipica de pedala fizica, iar cea din fata e una asistata, adica daca mergi cu o viteza mare, nu prinde la fel de tare, ca sa nu cazi in fata 😛
– Freewheel Rider Trends este disponibil in acest moment in trei culori: rosu, albastru si argintiu

Freewheel Rider Trends daca va place ca design, poate fi o alegere buna, caci are o autonomie destul de buna, insa in luna februarei 2018 avea un pret mult prea mare.

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTEI TROTINETE AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *