Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Calitate germana prin Hama Urban-Scuter care suporta pana la 120 kg

Daca vrei o trotineta electrica de calitate, unul dintre cei mai renumiti producatori ar fi Hama, insa calitatea are un pret mare, si de aceea trotinetele electrice produse in Germania nu prea se vand si in Romania. Cu un pret recomandat de 4000 de lei, Hama Urban-Scuter II este una din cele mai scumpe modele de pe piata.

 

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL

 

Pentru aceasta suma primesti :

– o trotineta care nu este deloc usoara, caci greutatea lui este de 15 kg! Deci daca va trebui sa-l si cari in mana, atunci cu siguranta nu e un model ideal pentru tine
– are o autonomie ridicata, de 20 de km dati de producator, valoare care chiar poate fi atinsa, asta pe un drum normal, fara panta semnificativa, si la o greutate corporala de maxim 80 de kg
– bateria. Caci daca e trotineta electrica, atunci bateria e una din cele mai importante aspecte. Hama Urban-Scuter II are baterie Panasonic, de 36V, 5.8 A. Incarcarea bateriei poate tine pana la 3 ore, depinzand de nivelul de descarcare.
– cu aceasta baterie poate duce lejer motorul de 250 W, care mie personal pare prea mic.
– pentru cei cu o greutate corporala mai mare de 100 de kg, trebuie neaparat sa specificam ca masa maxima de incarcare este de 120 kg!
– rotile mari, de 8 inchi sunt din cauciuc, cel din spate fiind plin, iar cel din fata cu camera, iti vor oferi un drum cat se poate de lin (caci trotuarele din Ro sunt jalnice…), caci trotineta este echipata si cu dublu telesop in fata.
– chiar daca afisajul pare sa fie foarte mic, acesta afiseaza toate informatiile de care avem nevoie, si are inglobat atat butonul de pauza, selectorul modului de rulare cat si acceleratia. Vom avea informatii despre nivelul de incarcare al bateriei, viteza de rulare, dar si odometru.
– Hama Urban-Scuter are trei moduri de rulare, si apasand tasta Mode, vom putea alege cu usurinta intre SLO (incepatori) cu o viteza maxima de 6 km/h, MID (pentru avansat) cu o viteza de 15 km/h si cel FAS (modul profesional) unde trotineta e limitata la o viteza maxima de 25 km/h. Pe afisaj este vizibil tot timpul modul de rulare selectata.
– frana trotineti este pe tambur, si este una din cele mai eficiente pe care le-am testat, insa frana spate ramane cel mai des folosit.
– avem si lumina in fata cat si in spate, care se pot activa cu un buton aflat pe partea stanga, deasupra butonului de claxon
– plierea, ajustarea inaltimii ghidonului se face foarte usor, nu am intampinat probleme in acest sens.
– trotineta are si siguranta de supraincalzire, care va croti acumulatorul, insa despre care prodcatorul nu zice multe, si daca acesta este unul automat, sau trebuie schimbat daca a intrat in actiune.

Hama Urban-Scuter cu siguranta este o trotineta faina si fiabila, si nu ai ce sa comentezi la calitatea lui, insa pretul pentru piata din Romania, este una foarte mare, si nu va avea vanzari mari.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *