Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Airwheel Z8 cu o greutate foarte redusa

Chiar daca in Romania trotinetele electrice inca nu se vand foarte bine, gasim deja foarte multe marci si modele pe piata, principalele probleme fiind grautatea si autonomia acestor mijloace de transport.
Airwheel desi a avut vanzari destul de bune cu modelul Z5, si ne-am astepat ca urmatorul model sa fie inbunatatit din punct de vedere a autonomiei, AirWheel Z8 este destinat unui alt segment: o trotineta cat mai usoara, cu marimi cat mai mici, pentru a putea fi usor transportat si depozitat, si acesta la un pret cat mai mic posibil.

 

 

VEZI AICI MULTE ALTE PARERI

 

Principalele caracteristici al trotinetei Airwheel Z8:

– are o greutate de doar 6.5 kg, fiind cel mai usor model de pe piata in momentul de fata.
– rotile sunt foarte mici, de doar 3.2 inchi si sunt din PU, fiind ideal pentru suprafete plane, fara denivelari.
– puterea motorului este de 150 W, cu care nu o sa parcurgeti distante deosebite 🙂
– desi distanta de parcurgere specificat de producator este de maxim 15 km, in realitate acesta este undeva pe la 7 km!
– avand un motor mic, si bateria este de o putere mai mica, in acest caz una de 4.4 A
– incarcarea maxima specificata de producator este de 75 kg, fiind pentru tineri, sau de ce nu copii, care au peste 1.5 m inaltime.
– acumulatorul se incarca foarte rapid, in maxim 100 de minute
– are pe ghidon afisaj pentru nivelul de incarcaer a baterie, insa acesta nu este foarte precis, si oricum e format din trei linii de led 🙂
– este destul de safe pentru copii, caci viteza maxima data de producator este de 10 km/h

Airwheel Z8 este dedicat special pentru tineri si copii, insa care nu vor sa parcurga distante mari, caci depinzand de grautatea lui, si de inclinatia drumului, acest model poate sa se descarce si la distante mici de 5 km!.

Ce imi place la acest model: este foarte usor si foarte mic, se poate plia foarte usor, si marimile la pliere sunt de aproximativ 76 cm in lungime, 18 cm in latime si 20 de cm in inaltime.
Totodata acesta poate fi comandata in diferite culori, precum:alb, negru, verde sau portocaliu.

Ce nu imi place la Airwheel Z8: desi are amortizor fata-spate, datorita marimilor reduse a rotilor, nu e o placere sa te dai pe el, numai in conditii ideale de drum. Clopotelul acela de pe ghidon a fost scos de mine dupa cateva minute de folosire a trotinetei. Afisajul de nivelul de incarcare e useless, caci oricand se poate descarca cand e pe nivelul mediu.

 

IMPORTATORUL IL VINDE SI AICI LA UN PRET BUN

 

Personal as recomanda pentru parintii care vor sa achizitionze o trotineta electrica pentru copilul lor de peste 7 ani, insa nu vor, ca ecesta sa poata prinde  viteze considerabile, si va fi folosit oricum pe distante mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *