Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

Z3 cel mai bine vandut Airwheel

Desi aceasta tehnologie va avansa inca foarte mult chiar si in acest an, multi vor sa-si cumpere, sau sunt deja fericitii posesori al unei trotinete electrice. Printre numele cu cele mai mari vanzari in Romania, se numara Airwhel, care momentan are 3 modele pe piata. Z3 este cel mai bine vandut, chiar daca din punctul meu de vedere nu este si cel mai bun.
Din pacate, pentru foarte multi, pretul unui astfel de vehicul electric este inca mare, iar cele ieftine au o autonomie foarte mica. Z3 cu siguranta nu e un model ieftin, insa gasim multe alte marci mult mai scumpe.

 

 

 

VEZI AICI PRET SI REVIEW PE ALECOAIR

 

Cele mai importante detali specificatii tehnice la trotineta electrica Airwheel Z3:

– daca vrei sa-ti iei o trotineta electrica usoara, uita de acest model, caci are o grutate de 11.6 kg, fiind una din cele mai grele din aceasta categorie de pret.
– autonomia. Toata lumea e interesata de autonomie, caci de aia vrei sa-ti iei o trotineta electrica, ca acesta sa te duca cat mai mult posibil. Autonomia oficiala este de 18 km, insa asa cum e specificat si pe alecoair, airmotion , iar pe airwheel-romania nu se specifica deloc, insa trebuie sa stiti faptul ca cele trei site-uri e al aceluiasi SRL. In practica autonomia trotinetei la un adult de circa 80 de kg, este 9-11 km. Aici depinde si viteza, temperatura dar si inclinatia traseului.
– bateria. Bateria este schimbabila, insa mie mi se pare de prost gust sa-l pui in fata trotinetei, de parca ar fi un bagaj in plus 😛 Daca nu va deranjeaza, atunci e bine ca poate fi schimbat, si cand o sa dea semne de oboseala iti iei baterie noua, il schimbi si gata. Momentan insa nu se gaseste…Bateria are 4.4 Ah, si conform legilor din romania, are garnatie de doar 6 luni.
– Rotile sunt destul de mari, de 8 inchi, cea de fata find pneumatica iar cea din spate e plin.
– tipic trotinetelor Airwhel, si la Z3 avem doua pedale separate pentru picioare, deci stam pe trotineta cu picioarele una linga alta. Pentru multi utilizatori acest mod este mult mai confortabil
– bratul se poate regla pe inaltime, cu o diferenta maxima de 60 de cm
– putere motor de 350 W
– timpul de incarcare maxima este de doua ore
– frana inteligenta cica, ca la biciclete, si poate fi de mare ajutor

 

MULTE ALTE REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Personal cred ca modelul Z5 este mult mai reusit din mai multe puncte de vedere, cum ar fi automia, design-ul si performanta franei , dar si prezenta farului. Din pacate este mai scump, sau nu prea se gaseste, deci e bun si z3-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *