Trotinete electrice

Totul despre Trotinete electrice

2Drive W1 modelul cel mai usor de la acest producator

Trotineta electrica 2Drive W1 este cel mai nou membru din categoria vehiculelor electrice al acestui producator, si asa cum am vazut si in cazul celor de la Airwheel, nu intodeauna modele mai noi inseamna o autonomie mai mare, ci aduc noutati pe alte segmente.
W1 este foarte asemanator modelului W2, principala diferenta fiind legat de acumulator.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Principalele caracteristici al trotinetei 2Drive W1:

– este cel mai usor model de la acest producator, avand o greutate de doar 7.5 kg, fiind ideal pentru tineri, care nu pot cara dupa ei o greutate mare
– rotile, desi mici, nu sunt cele mai mici, cei 5.5 inchi il claseaza in mijlocul clasamentului, dupa acest criteriu
– puterea motorului este surprinzator de mare, de 250W, cu care omul spera sa parcurga distante mari…
– acumulatorul de 4.4 A este net inferior celui de la modelul W2, insa timpul de incarcare este mult mai mic, de doar 90 de minute.
– desi producatorul recomanda ca si masa maxima 120 de kg, daca aveti in jur de 100, mai bine va ganditi la alt model, caci nu o sa parcurgeti cu el multi kilometri, cu o incarcare.
– autonomia este data la 20 de km (cu 10 mai putin decat la W2) insa acesta in viata reala e de departe de aceasta valoare. Un adult (mai suplu) o sa parcurga in jur de 6 km

Din pacate ghidonul nu este reglabil pe inaltime, un lucru destul de esential pentru o trotineta electrica sau nu. Materialele din care este facut, sunt de o calitate medie, poate cu un finisaj superior pentru pretul destul de mic pe care il are.
Fiind foarte usor, si cu o viteza maxima nu foarte mare, il recomand pentru copii, cand parintele vrea sa-si simta “in siguranta” copilul.

Pretul sub 1000 de lei la 2Drive W1, in multe cazuri va fi un factor de decizie importanta in cazul achizitiei unui astfel de vehicul

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

One Response to 2Drive W1 modelul cel mai usor de la acest producator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *